Mød os på BIM World Copenhagen

19. – 20. september sætter folkene bag Building Green fokus på de nyeste tendenser inden for digitalisering.

Graphisoft Center Danmark er både partner og udstiller på konferencen.

Paris, München og nu København – efter en række succesfulde digitaliseringsevents med flere tusinde besøgende i både Frankrig og Tyskland kommer BIM World nu til København og Skandinavien. Nordic Digital Construction | BIM World Copenhagen lægger ud med Launch Event den 19.-20. september, som er en forløber for et større nordisk BIM World event i september 2024.

Partner og udstiller på BIM World Copenhagen

GRAPHISOFT Center Danmark er både partnere og udstiller på den første udgave af det nye digitaliseringsevent. Som optakt til konferencen fortæller Thomas Graabæk de digitale udfordringer og ikke mindst potentialer, der er i bygge- og anlægsbranchen.

I byggebranchen har man i mange år talt om at være bæredygtige og grønne, uden der er sket det helt store. Først med nye krav om LCA-beregninger på alle nye bygninger, der trådte i kraft ved årsskiftet 2023, har branchen virkelig fået øjnene op for vigtigheden af at kunne sænke byggebranchens CO2-udledninger. Første trin er at måle på en fælles og holistisk måde, hvilket er præcis hvad LCA-beregningerne gør. Men LCA-beregninger er en meget tidskrævende opgave, hvis man ikke arbejder digitalt på en smart måde. Benytter man ikke BIM, kan man ikke automatisk trække de nødvendige mængder, der skal bruges for at kunne gennemføre LCA-beregningen. Men lægger man CO2-data direkte på BIM-projektets materialer, og kan ens BIM-program lave energi-beregningen direkte på 3D-modellen, bliver det muligt at automatisere hele LCA-beregningen,” fortæller Thomas Graabæk blandt andet.


Du kan læse hele interviewet på Building Greens hjemmeside.

Mød GRAPHISOFT Center Danmark temaet

På BIM Word Copenhagen bliver du klogere de nyeste digitale tendenser, og derudover bliver du præsenteret for mulighederne, der hjælper dig med at effektivisere dine arbejdsprocesser og arbejde smartere.  Du får også rig mulighed for at netværke, diskutere og komme med bud på løsninger, hvordan øget digitalisering i bygge- og anlægsbranche imødekommer en række af de udfordringer vi på samfundsniveau står overfor.

Vi håber, du har lyst til at komme forbi og hilse på os ved vores stand …  

Forrige
Forrige

DesignLCA er finalist til Digitaliseringsprisen

Næste
Næste

God sommer