DesignLCA er finalist til Digitaliseringsprisen

Thomas Graabæk og Sidsel Maria Vincents Jansen har været de primære drivkræfter i udviklingen af DesignLCA. Foto af Kasper Løjtved.

Finalisterne til årets udgave af Building Awards er netop offentliggjort. DesignLCA er en af de fire finalister, der kæmper om den ærefulde titel som digital frontløber indenfor bygge- og anlægsbranchen.

I år det første gang at Digitaliseringsprisen uddeles som en del af Building Awards.

(Digitaliserings)Prisen går til en aktør i byggebranchen, der er frontløber i forhold til den digitale transformation i bygge- og anlægsbranchen, eller på anden måde udmærker sig med gode eksempler på digitaliseringsprocesser og teknologi inden for projektering, opførelse, drift, service med mere.

fremgår det blandt andet af Building Awards hjemmeside.

DesignLCA er en 100% BIM-baseret LCA-beregner

DesignLCA er en 100% BIM-baseret LCA-beregner, der både beregner CO2e-udledning for bygningens materialer og bygningens drift, herunder opvarmning, køling, ventilation og belysning. Det som modelleres i 3D indgår automatisk i LCA-beregningen. Med DesignLCA er det dermed lettere for rådgivere at få overblik over deres bygningers klimapåvirkning – allerede i skitsefasen, hvor de designmæssige og kreative beslutninger, der træffes, har afgørende indflydelse på bygningens samlede klimaaftryk.

DesignLCA er udviklet at GRAPHISOFT Center Danmark i tæt samarbejde med Lendager

Du kan læse mere om DesignLCA her →   

Vinderen af Digitaliseringsprisen og vinderne i de andre priskategorier i Building Awards offentliggøres ved et stort anlagt award-show, der løber af stablen d. 9. november.

Forrige
Forrige

Nyt samarbejde om klimaberegninger på landskabsprojekter

Næste
Næste

Mød os på BIM World Copenhagen