Glædelig jul og godt nytår

Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og venner en glædelig jul og et godt nytår.

For os har 2022 budt på nye kunder, ligesom vi også været i løbende dialog med vores eksisterende kunder. Vi har afholdt en række arrangementer, der kombinerede det faglige og det sociale: Gennem året har vi haft masser af kursister forbi Rentemestervej, arrangeret gå-hjem-møder om BIM for landskabsarkitekter samt LCA og fik også afholdt launch party for Archicad 26. Den fuldt bookede Summer Camp, hvor arkitekt-, landskabsarkitekt-, bygningskonstruktør- og ingeniørstuderende med ungdommelig energi kastede sig over BIM, gav os et energiboost af format.

Hvis du ønsker at blive opgraderet på dine BIM-kundskaber i 2023, så har vi lagt vores faste kurser i kursuskalenderen.  

Med LCA-kravene står byggebranchen overfor en ny virkelighed  

Når nytårstalerne er overståede, står byggebranchen overfor en ny virkelighed. 1. januar bliver LCA som bekendt obligatorisk for al nybyggeri over 1.000 m2, hvilket alt andet lige kommer til at accelerere byggeriets grønne omstilling. For at hjælpe branchen med at kunne håndtere LCA-beregningerne og anvende LCA som et designredskab har vi brugt en del ressourcer på udviklingen af DesignLCA, der netop er frigivet som plugin i version 1.0.

DesignLCA er et gratis LCA-værktøj og er udviklet i samarbejde med Lendager. Det er vores bud på en intuitiv og BIM-baseret LCA-beregner, der allerede i de tidlige faser giver rådgiverne overblik over om deres byggeprojekter ligger under eller 12 CO2e kg per m2  per år. DesignLCA er netop lanceret som et plugin, hvilket betyder, at du kan lave hele LCA-beregningen direkte i dit BIM-program.

Gertrud, Sidsel, Mette, Thomas, Thomas og Pawel siger tusind tak for i år, ønsker alle en glædelig jul og ser frem til gensyn i 2023 …

Vi holder juleferie fra onsdag d. 21. december og er tilbage onsdag d. 4. januar. Telefonerne er åbne for support og salg i hele perioden.

Forrige
Forrige

Styrk brugen af ny teknologi i byggebranchen

Næste
Næste

DesignLCA er ude af beta og frigivet som plug-in