BIM-forårskurser og webinars  

Kurser og webinars forår 2023

Er du arkitekt, landskabsarkitekt, bygningskonstruktør, ingeniør, indretningsarkitekt eller space planner? Og vil du lære eller opgraderes på dine BIM-kundskaber? Så er der masser af muligheder de kommende måneder, hvor du både har mulighed for at komme på kursus i LCA-beregninger med DesignLCA, interiørvisualiseringer i Archicad samt vores faste Archicad Basis, projekterings- og landskabskurser. Derudover kan du også tilmelde dig et af vores gratis webinars.

Faste Archicad kurser – både for dig, der arbejder med bygninger og landskab

Med ca. 14 dages mellemrum afholder vi 2-dages Archicad Basis kurser, der henvender sig til dig, der skal lære Archicad fra bunden. I løbet af to dage lærer du blandt andet om Archicads brugerflade, template og objektbiblioteker, bygningsdele, plan, snit og opstalt og mængeudtræk med mere.  

Du finder datoer for vores basiskurser frem til sommerferien her →

Efter du har været på basiskursus foreslår vi, at du supplerer med 1-dags overbygning i henholdsvis Archicad Projektering og Archicad Landskab –  afhængig af om du primært arbejder med landskab eller bygninger.  

Du tilmelder dig Archicad-projektering overbygningskurset her →

Er du landskabsarkitekt finder du dine datoer her →

KURSUS: LCA-beregninger med DesignLCA

Ved årsskiftet blev LCA en obligatorisk del af bygningsreglementet for al nybyggeri med en grænseværdi for nybyggeri på 12 CO2e/m2/år. For hjælpe dig med at få overblik over klimaaftrykket over dit byggeri har vi i samarbejde med Lendager udviklet DesignLCA, der er en BIM-baseret LCA-beregner, der både beregner CO2-udledningen for selve byggeriet  og bygningens drift – allerede i de tidlige faser.

25. april har du mulighed for at komme på kursus i LCA-beregninger med DesignLCA. I løbet af dagen bliver du blandt andet klogere på LCA generelt, LCA-kravene i bygningsreglementet, DesignLCA og oprettelse af produktspecifikke EPDer.

Du tilmelder dig LCA-kurset her →

KURSUS: Introduktion til visualiseringer i Archicad

BIM er en oplagt arbejdsmetode for blandt andre indretningsarkitekter, space planners og  i forbindelse med udvikling af retail og space planning. Her tilfører visualisering af interiør på en enkel måde ekstra værdi til 3D-modellen. 26. april bliver du introduceret til at arbejde med interiør-visualiseringer i BIM. Kurset henvender sig til dig, der allerede kender Archicad, men endnu ikke har fået helt styr på mulighederne for at visualisere i programmet.

Du tilmelder dig visualiseringskurset her →

Derudover afholder vi torsdag d. 23. marts mellem 14 og 15 gratis Tips & Tricks webinar, hvor du bliver introduceret til at arbejde med visualisering af interiør i Archicad. Det er gratis at deltage og du tilmelder dig her →

 

Forrige
Forrige

Se webinar: Introduktion til BIM for landskabsarkitekter

Næste
Næste

Specialudviklet BIM-objekt gør det lettere at lave støttemure i terræn